13 feb - 10:00 Haaksbergen - aangepast om 16:30

Klaar voor de Vitaliteitsbeurs

Op zondag 10 maart vormt sporthal De Bouwmeester weer het decor van de Vitaliteitsbeurs. Naast enkele vertrouwde onderdelen zijn veel nieuwe ingrediënten toegevoegd aan het dagprogramma. De beurs is dus geen kopie van de vorige editie. Wel staat het thema gezondheid in al zijn facetten weer centraal. Met beweging, voeding, sport, welzijn, wonen en zorg. Bezoekers kunnen ervaren wat er in Haaksbergen op dit gebied voorhanden is. En dat is echt veel!

De Clippers Crew verwelkomt de bezoekers met een speciaal welkomstconcert en Ben Steneker verzorgt dit jaar de officiСle opening. “Hiermee is ook muziek ruim vertegenwoordigd”, vertelt Buurtsportcoach Nienke Schuppers enthousiast. “Nieuw dit jaar is het onderdeel theater. Teatro uit Haaksbergen komt dit jaar naar de beurs en zal de bezoekers aangenaam verrassen.”

Vernieuwing

Maar er is meer. De zorgverleners van de Eerstelijns Zorg Haaksbergen zullen op ludieke wijze het thema vallen onder de aandacht brengen. Nienke Schuppers vindt het belangrijk dat er elk jaar wordt gekeken naar vernieuwing. “We willen bezoekers blijven verrassen en enthousiasmeren om naar de beurs te komen. Met al deze nieuwe elementen wordt het ook dit jaar zeker de moeite waard om de Vitaliteitsbeurs te bezoeken.”

Loterij

Natuurlijk zijn er ook vertrouwde elementen, zoals de vitaliteitsmarkt met 50 standhouders, muziek en spel in de kantine en verschillende demonstraties in de zaal. Voor de eerste 100 bezoekers staat een goodiebag klaar en ook dit jaar is er weer een loterij. Bezoekers kunnen gratis meedingen naar mooie prijzen. De hoofdprijs zijn twee skyboxkaarten voor een wedstrijd van FC Twente. Een mooie prijs die maar liefst twee keer wordt verloot. Kortom: zondag 10 maart wordt een dag die bruist van activiteiten en informatie. De toegang is gratis. U komt toch ook?