19 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:24

Kom zonnen bij USA

HAAKSBERGEN – Voor een mooi en gezond bruin kleurtje kom je naar de Zonnestudio van USA Sport & Healthclub in Haaksbergen. “Wij hebben de nieuwste zonnebanken, 3 liggende en 1 staande”, zegt Henk Uiterweerd, eigenaar van USA. “Ze voldoen aan alle eisen die het NVWA tegenwoordig aan deze manier van bruinen stelt, b.v. dat de straling van de lampen niet hoger mag zijn dan 0,3 W/m². Daarom is het volkomen veilig en verantwoord om bij ons te kommen zonnen! Het is niet alleen heel ontspannend, maar ook goed voor de bloedsomloop en verkleint de kans op hart-en vaatziekten. Regelmatig zonnen geeft je dus niet alleen een lekker zomers kleurtje, maar is ook goed voor lichaam en geest.”

Wil je voorgebruind op vakantie? Kom dan naar USA voor een zonnebankkuur. Het aanschaffen van een zonnekaart kan je voordeel opleveren. Vraag aan de receptie naar de voorwaarden.

De zonnestudio van USA Sport & Healthclub vind je aan de Trompstraat 16 in Haaksbergen. Om teleurstellingen te voorkomen, is reserveren aan te raden. Dit kan telefonisch 053-5724268 of via de site www.usasport.nl. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen! Koffie of thee is na een zonnesessie altijd gratis!