02 feb - 13:26 Haaksbergen - aangepast om 13:27

Kortingsactie op producten in februari 

Twintig jaar Salon Esther in Buurse 

BUURSE – Salon Esther in Buurse viert op 1 februari het 20-jarig bestaan. Esther Wildenborg opende twintig jaar geleden haar kapsalon aan de Alsteedseweg 21c. 

Ze kijkt terug op twintig mooie jaren, waarin ze hard gewerkt heeft om dit mooie bedrijf in Buurse op te bouwen naar wat het nu is. Zonder haar lieve, trouwe klanten had ze dit niet bereikt. Ze is haar klanten dan ook ontzettend dankbaar. Salon Esther is een moderne kapsalon met vakbekwame haarstylistes. Esther en haar medewerkster Jaimy volgen dan ook regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends, technieken en ontwikkelingen. Esther is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Ze heeft het diploma dermatologie voor kappers. 

Mensen met haaruitval, eczeem of andere hoofdhuidproblemen kunnen bij haar terecht voor een passend advies. “Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan geven we de hele maand februari twintig procent korting op de producten van Nook, N\O, Funky, Mediceuticals (muv kits) en Keune”, laat Esther Wildenborg weten. Meer info: www.kapsalon-esther.nl en 053-5696215.