10:15 Haaksbergen - aangepast om 10:15

Laatste werkdag Marcel Slotman na 44 jaar bij Leferink

HAAKSBERGEN – Na bijna 44 jaar gewerkt te hebben bij Leferink BV, gaat Marcel Slotman vandaag met pensioen. In 1979 werd hij als typemachinemonteur aangenomen door oprichter Anton Leferink.

Marcel was de vierde medewerker die in dienst kwam. Een prachtige loopbaan volgde. Van typemachinemonteur naar chauffeur meubelen, shopmedewerker kantoorartikelen, binnendienst medewerker kantoorartikelen naar zijn huidige baan, inkoper meubilair. ‘Al die jaren is Marcel meegegroeid met de ontwikkelingen in ons bedrijf en in de markt. Hij heeft verschillende functies gehad binnen Leferink, en of het nou een andere productgroep was of nieuwe automatisering, Marcel deed het gewoon,’ aldus directeur Mark Leferink.

Naast zijn diverse functies in het bedrijf, was hij ook vele jaren lid van de personeelsvereniging. In die hoedanigheid organiseerde hij feestjes, en personeelsuitjes, waaronder reizen naar Parijs en Düsseldorf bij jubilea van het inmiddels 51-jarige bedrijf. Kortom, deze zeer betrokken collega wordt zeker gemist in de toekomst. Een welverdiend pensioen!

Mark Leferink en Marcel Slotman (rechts)