20 nov - 10:22 Haaksbergen - aangepast om 10:22

‘Leerbedrijf’ Ontmoetingspark op zoek naar jou?

HAAKSBERGEN – Ontmoetingspark De Greune is als erkend leerbedrijf op zoek naar enthousiastelingen die hun steentje willen bijdragen in de horeca, sport en organisatie van activiteiten. Misschien zijn we wel op zoek naar jou.

Het Ontmoetingspark biedt een omgeving waar mensen terecht kunnen, zichzelf te kunnen zijn, plezier maken en de gelegenheid hebben zich ontwikkelen. Ontmoetingspark De Greune beschikt over een kunstgrasveld, een padeltennisbaan en een beachveld voor verschillende beachsporten.

Momenteel wordt geld gegenereerd voor de aanleg van een beleefspeeltuin met fitnesstoestellen. Naast een tennisvereniging, handbalvereniging en voetbalvereniging is er een nauwe betrokkenheid met inwoners van de Veldmaat en de wijk Hassink-
brink, bedrijven, deelnemers van Aveleijn, scholieren van het Assink, de ouderen van de Noaberpoort en natuurlijk leden, vrijwilligers en ouders van de drie verenigingen die op het Ontmoetingspark De Greune zijn gevestigd.

We hebben een leuke groep mensen bij elkaar, van jong tot oud, die er samen voor gaan. Dat is wat we op het Ontmoetingspark nastreven. We zijn op zoek naar meer van die enthousiastelingen die hun steentje willen bijdragen aan de horeca, sport, organisatie van activiteiten en het begeleiden van groepen en mensen die graag in het groen werken. We houden van types die het werk zien liggen, zelf aanpakken en dat doen voor anderen, van jong tot oud. Ben je een leuke meid of jongen met een open mind, die graag met mensen omgaat, wil leren en in staat is om initiatief te nemen, dan is het misschien goed elkaar eens te ontmoeten. Uiteraard op ons mooie Ontmoetingspark. Je vindt het aan de Kolenbranderweg.

Op onze site www.ontmoetingsparkdegreune.nl staat alle informatie. Wil je meedoen? Bel 06-20995262, laat een berichtje achter op de site of mail naar: richard@investtogrow.nl.