15:12 Haaksbergen - aangepast om 13:13

Leerlingen van basisschool Op den Akker volgen ‘Lievelingslessen’

HAAKSBERGEN – In alle groepen is er gewerkt aan het thema “Mijn Lievelingsdag’.  Wat heb je zelf in de hand om er een fijne dag van te maken? Danielle Foekens is in alle groepen gestart met een introductie van haar boek ‘Vandaag is mijn Lievelingsdag’. 

Als Vicky wakker wordt schijnt de zon en fluiten de vogels. Maar dan zit er een vlek op haar lievelingsjurk. Met een muts op haar hoofd, zodat niemand haar rode krullen kan zien, gaat Vicky naar school. De zwemles is vandaag extra moeilijk omdat Vicky moet zwemmen voor haar diploma. Eenmaal thuis zitten er spoken onder haar bed. Zal het Vicky lukken om van vandaag, samen met Karel, Uil en Muis, tóch haar lievelingsdag te maken? In dit boek ontdek jij hoe je, samen met jouw Karel, Uil en Muis, van iedere dag je eigen lievelingsdag kunt maken!  Op een interactieve manier worden de lessen gegeven, de leerlingen van basisschool Op den Akker zijn betrokken en enthousiast!

Ouders en leerkrachten zijn creatief geweest: de hoofdpersonages Vicky, Karl, Uil en Muis zijn gehaakt en hebben een plek in de klassen gekregen.  Op donderdag 23 februari wordt het project afgesloten, van 13.30-14.00 uur mag er in de groepen worden gekeken en vertellen de leerlingen over de lievelingsactiviteiten. Welkom!