12:45 Haaksbergen - aangepast om 12:45

Leuke paasactiviteit voor de mini’s en 08-teams

HAAKSBERGEN – Woensdag 27 maart was er voor de mini’s en de O8 teams een keer geen training. In plaats daarvan was er een paas-activiteit geregeld door de activiteiten-commissie dit keer ondersteund door Pepijn ter Huurne vanuit het ROC (stage-opdracht). 

Vanaf 16.30 kwamen de eerste kinderen het hoofdveld al op en konden ze nog even uitrazen. Op veld 2 waren op dat moment een aantal spellen uitgezet om de ruim 60 kinderen mee te vermaken. Er was o.a. Paashaastikkertje, een eieren-estafette en mik-spel. Voor het paashaas-tikkertje hadden Mick en Mike van de JO11-3 zich in het iets te grote paaspak gehesen. Na een half uurtje vermaak op het veld ging de stoet naar ‘de berg’ om hier eieren te zoeken. Naast de honderden gewone eieren waren er ook 3 gouden eieren verstopt. Als je een gouden ei had gevonden kreeg je hier een extra prijsje voor. De gewone eieren konden worden ingeleverd voor een heerlijk chocolade-eitje. 

De eerste 2 gouden eieren waren snel gevonden, de derde bleef lang zoek. Uiteindelijk waren Sam, Juliette en Job de gelukkige vinders van de gouden eieren en kregen hier een lekkere paashaas voor. Na een bekertje drinken ging iedereen om 18.15 weer tevreden naar huis.