22 mei - 12:05 Haaksbergen - aangepast om 11:35

Line-up 12e editie BAM! Festival bekend

HENGELO – Op 25 mei 2019 vindt in het Hengelose Prins Bernhardplantsoen de twaalfde editie van het BAM! Festival plaats. BAM! Festival heeft de volledige line-up met bijbehorende timetable bekendgemaakt. Veel nationale én internationale artiesten zullen het Hengelose podium betreden voor een dag vol muziek, kunst en theater. Headliners van het festival zijn onder meer Kenny B, The Animals & Friends en Freez.

Met vijf podia, een diverse line-up en een goed gevuld theater- en kunstprogramma trekt dit jaarlijks terugkerende festival vele duizenden bezoekers. Niet alleen alom bekende namen, ook regionaal talent kan gevonden worden op de BAM! podia. Zo komen onder andere de Twentse bands Roots Creation en Faico optreden. De dag wordt feestelijk afgesloten door de Israëlische Gili Yalo, die hiervoor naar Nederland komt.

Naast muziek spelen theater en kunst een centrale rol op dit culturele festival. Met een scala aan workshops, poëzie, schaduwtheater en straattheater is er entertainment voor iedereen. Op het gebied van theater en kunst wordt er ook gedacht aan de kleine BAM! bezoekers. Voor hen is er een speciaal kindertheaterprogramma en een kids-area ingericht. Het volledige programma is te vinden op de social media kanalen en op de website van BAM! Festival.

Elk jaar wordt het BAM! Festival in negen maanden tijd, volledig georganiseerd door een groep van dertig enthousiaste organisatoren. Zij zetten zich volop in om van dit festival een succes te maken. Daarnaast zet een tal van vrijwilligers zich voor en tijdens het festival in door te fungeren als barpersoneel, opbouwers en kassamedewerkers.

Dankzij diverse samenwerkingen met (maatschappelijke) partners en sponsoren kan dit gratis festival blijven voortbestaan.