28 mei - 17:20 Haaksbergen - aangepast om 17:20

Liz Aarnink van basisschool Paus Joannes wint grote Wecycle kleurwedstrijd

HAAKSBERGEN – Een mooie prijs voor de basisschool Paus Joannes in Haaksbergen. Enkele maanden geleden won Liz Aarnink uit groep 5 een kleurplaatwedstrijd van Wecycle. “Van alle kleurplaten uit heel Nederland had zij volgens de jury de mooiste. Het bedrijf Wecycle zamelt behalve defecte elektrische apparaten ook lege batterijen in op onder andere onze school.

We hebben al veel batterijen zien binnenkomen, maar meer mag altijd natuurlijk. Maar terug naar ons verhaal: Liz Aarnink won tot haar grote verbazing en blijdschap de kleurplaatwedstrijd. Deze hoofdprijs bestond uit een bezoek van de enige echte Maya de bij (Studio 100) aan onze school, een kweektafel voor de school, een pen voor alle leerlingen, een kleurpotlodenset voor de winnares zelf.

Na een lange reis vanuit België naar onze school, kwam Maya op 25 mei om 10.00 uur aan. Ze bezocht de groepen 1 tot en met 5, deelde tientallen high-fives uit, leerde de leerlingen de Maya de bij-dans aan en vanzelfsprekend reikte Maya de prijzen uit. Een erg leuke ochtend.

Liz Aarnink, van harte gefeliciteerd”, laat Thijs Boomkamp namens de school weten.
Foto: L. Leppink.