20 jan - 08:02 Haaksbergen - aangepast om 11:04

Lustrumeditie Silver Shadow is ‘Back in town’ op zaterdag 9  februari

Die goede oude tijd komt weer tot leven in Haaksbergen! Voor de 5e keer op rij wordt de Silver Shadow disco avond georganiseerd! Duizenden mensen bezochten De Kappen de laatste jaren voor deze dans- en ontmoetingsavond.  

Silver Shadow is een herkenbare naam voor al het uitgaanspubliek uit de jaren 80 en begin jaren 90. Deze Haaksbergse disco is al jaren gesloten, maar op zaterdag 9 februari komt deze weer helemaal tot leven in Theater De Kappen in Haaksbergen. Tijdens de  5e Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en early 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is Silver Shadow Back in Town!

Theater De Kappen wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven. DJ’s Joop Wessels en Alex Slootweg (bekend van o.a. Metropool: Tjolk! Everything 80s) draaien de dansvloertoppers van de dance classics tot rock tot uit die tijd. Van Milli Vanilli tot Wham, van Lois Lane tot Level 42, the Cure en U2….ze komen allemaal voorbij!

Naast de goede aankleding door onze techniekcrew, zorgt VJ Neyture met mixwerk voor mooie beelden van clips en tv beelden uit de Silver Shadowtijd, van lp-hoezen tot Miami Vice en Dynasty! Maar ook diverse foto’s van Silver Shadow komen naar voren. Dit is allemaal op groot doek te zien in de grote zaal en zorgt voor een echte herbeleving!

Zaal open: 21.00 uur / aanvang: 21.30 uur

Kaarten à € 8,50 kunnen worden besteld via www.dekappen.nl.