13 feb - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 16:43

Maak kennis met Bowls samen met de Buurtsportcoach

HAAKSBERGEN – Buurtsportcoach organiseert het gehele jaar allerlei activiteiten waar je geheel vrijblijvend aan kunt deelnemen.

Op dinsdag 19 februari starten nieuwe kennismakingsclinics Bowls. “Het is een sport die voor bijna iedereen te beoefenen is en waarbij gezelligheid voor op staat” vertelt buurtsportcoach Ellen Kroezen. Bowls is een spel dat lijkt op jeu de boules, maar dat binnen in de sporthal op matten van 30 meter lang en 4 meter breed wordt gespeeld. De bowlsballen hebben een speciale vorm, waardoor de bal een zogenaamde “curve” maakt. Met bowlsballen rol je, zo dicht mogelijk, bij een klein wit balletje. Zo scoor je punten. Bowls is een sport die door bijna iedereen te beoefenen is. Je bent in beweging maar het is niet belastend voor spieren en gewrichten en plezier staat voorop. Kroezen vertelt: “Je hoeft niet eerder bowls te hebben gespeeld. Er wordt je stapsgewijs uitgelegd welke technieken je kunt gebruiken en wat de spelregels zijn”

De lessen vinden plaats op dinsdag 19 en 27 februari van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal de Els, Trompstraat 20 in Haaksbergen. Deelnemen kost niets. Zorg wel dat je kleren aandoet waar in je makkelijk kunt bewegen.

Kun je op deze data niet, dan is Bowlsvereniging Haaksbergen ook te vinden op de Vitaliteitsbeurs op 10 maart in Sporthal de Bouwmeester.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Buurtsportcoach, Nienke Schuppers / n.schuppers@noaberpoort.nl / (053) 57 34 789 of Ellen Kroezen / 06 20368164 / e.kroezen@mediant.nl en kijk ook eens op onze facebookpagina: www.facebook.com/buurtsportcoachaaksbergen