22 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 21:06

Maandaggroep “Ouderen Uit’ 10 jaar

HAAKSBERGEN – Afgelopen maandag, vierden de 25 gasten en 8 vrijwilligers van de Maandaggroep Ouderen Uit, hun 10-jarig bestaan.

Een wekelijkse groep van 25 ouderen die elke maandag samen komen in het Kulturhus voor gezelligheid en als afsluiting een 3-gangenmenu. Voor dit jubileum maakte de burgemeester ook even tijd om langs te komen en iedereen te feliciteren. Ook Ton Harmsen en Gerda v.d Velde van de Noaberpoort deden nog even een woordje.

Tot slot deden enkele gasten nog hun zegje en complimenteerden de vrijwilligers voor hun wekelijkse inzet. Na de koffie met gebak was het tijd voor het Blikkenmuseum uit Hellendoorn. Ook was er een accordeon bij en werd er gezellig meegezongen en was er zelfs tijd voor een dansje. In de pauze werd er een advocaatje uitgedeeld en was er tijd voor een hapje. Als afsluiter werd er door de mensen van het Blikkenmuseum voor iedereen pannenkoeken gebakken. Ook werden de bewoners van Thuisgenoten, de “buren” van de Maandaggroep, niet vergeten. Zij werden ook allemaal getrakteerd op heerlijke pannenkoeken. Kortom, een zeer geslaagde feestelijke maandag voor iedereen. Op naar het 3e lustrum.