01 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:48

Make it hairfashion bestaat 5 jaar!

Samen zijn Leonie en Maren begonnen op 1 mei 2019 en wat zijn wij onwijs trots op wat wij samen hebben kunnen op bouwen in 5 jaar tijd.

Toen wij ongeveer een half jaar open waren kwam Corona om de hoek kijken, dat was voor ons met oog op de toekomst echt een tegenvaller omdat je toch een stapje terug moet doen zoals veel ondernemers destijds hadden. Toen alles weer wat rustiger werd is Madelief bij ons team gekomen en nu sinds 1 April heeft Daniek zich bij Make it hairfashion gevoegd. 

Wij zijn een gezellig klein team met 4 gedreven haarspecialisten met ieder zijn eigen specialiteit. Omdat wij vinden dat u het mooiste haar verdient, zorgen wij ervoor dat wij altijd trainen zodat wij jullie kunnen inspireren en adviseren. Wij vieren deze week de hele week feest en op onze social media verloten wij elke dag een leuke actie. Maar ook bij de koffie hebben wij een gebakje.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen of wilt u een afspraak plannen? kijk op onze website www.makeithairfashion.com of neem telefonisch contact op 06-22355695.