01 mei - 10:00 Haaksbergen - aangepast om 14:58

Met Historische Kring naar het Waterpark

Genieten van het voorjaar o.l.v. een deskundige gids

HAAKSBERGEN – De Historische Kring Haaksbergen houdt zaterdag 4 mei een excursie in het Waterpark op landgoed Het Lankheet. De rondleiding voert veelal door een voor het publiek niet vrij toegankelijk deel van het landgoed. Juist deze tijd van het jaar biedt ook de rest van het landgoed een fris jong groen uiterlijk. Gidsen van de Historische Kring geven uitleg over het waterzuiveringssysteem en de vloeiweiden. Ook een bezoek aan de gereconstrueerde oude omloop van de Buurserbeek met de houtschuur en de bootoverkapping van de Buurser pot staan op het programma.

De kosten bedragen € 6,–. Dat is inclusief koffie en bezoek aan de expositieruimte in het Veldwerkcentrum. De excursie begint om 10.00 uur bij het Veldwerkcentrum aan de Lankheterweg 6. Honden kunnen helaas niet mee. Aanmelden vooraf is niet nodig. Het dragen van stevige schoenen of wandelschoenen wordt aangeraden. Ook kunnen groepen zich aanmelden voor een rondleiding op een ander tijdstip.

Hiervoor kunt  u contact opnemen met de coördinator Wim Oltwater  tel: 053-4786530 of 06-22422377 of liever nog via de email: w.oltwater@kpnmail.nl.