20 feb - 14:00 Haaksbergen - aangepast om 15:33

Met ‘Spoorstraat 55’ ben je in beeld

HAAKSBERGEN – ‘Spoorstraat 55’ heet het bedrijvenpand met Expert Bennink, Bakker Bi’j Ons en SNS Bank op de begane grond. Op de verdieping lonken nog eens vier schitterende winkelunits; midden in de reuring van het dorp. 

En de huurprijs maalt het allemaal nog aantrekkelijker. Het begrip ‘beleving’ komt op deze prachtige plek helemaal tot uiting. De open entree naast de ingang van Expert het opvallende ‘55’ logo, een brede trap en de open lift maken Spoorstraat 55 ‘boven’ net zo toegankelijk als elke andere winkel in de Spoorstraat. ,,We zijn ervan overtuigd dat winkelend publiek dit niet als een belemmering ziet. Bovendien kan men met de lift, die ook rolstoeltoegankelijk is.”

Dick Bekkers vestigde zich hier onlangs naar volle tevredenheid met zijn lijstenmakerij en schilderschool. Wie volgt? Spoorstraat 55 is werkelijk een buitenkansje voor ondernemers die op een onvervalste A1 locatie willen zitten met tegenover straks de Hema en op de hoek Jumbo Leussink, de bakker en de slager en de groenteman. ,,Deze 4 flexibele winkelunits lenen zich uitstekend als extra locatie voor detaillisten op het industrieterrein die zich meer in het dorp willen profileren.

Hier kun je de klant je product laten belevingen.”  De centrale ontvangstruimte wordt ook als restaurant-kantine ingezet en is flexibel af te huren voor bijeenkomsten, workshops of anderszins kortdurende gelegenheden. ,,Tot de winkelunits behoren een toiletgroep, de pantry, entree en deze ontvangstruimte”, toont Gerda Wildenborg de mogelijkheden. ,,We gaan herhaaldelijk openhuis houden, want je moet het eigenlijk zelf hebben gezien.”