10:19 Haaksbergen - aangepast om 13:25

Mindfull Run bedankt zorghelden

HAAKSBERGEN – De corona heeft ons allen geraakt maar in de zorgsector hebben ze het zwaar gehad. Daarom wil Mindful Run en Walk Nederland het zorgpersoneel kosteloos een clinic aanbieden.

In Haaksbergen wordt deze actie op-gepakt door Judith Oosterholt voor wie in de maand augustus tijd voor zichzelf vrij kan maken, van de natuur houdt en van wandelen. ,,Ik wil graag iets terugdoen en daarom zijn er voor zorgpersoneel speciale dagen in augustus gereserveerd om kosteloos deel te nemen aan een Mindful Walk Clinic.”

De combinatie wandelen, mindfulness-oefeningen en ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat je meer energie krijgt en daardoor beter in je vel zit. Meer in het nu leeft. Je krijgt tools aangereikt waar je in het dagelijks leven ook mee aan de slag kunt.

Voor de gratis clinic komen in aanmerk-ing: ziekenhuispersoneel, verpleeghuizen thuiszorg- en ouderenzorg, de speciale zorg en mantelzorgers.

In Nederland zijn ca. 220 instructeurs actief die de 5-weekse cursussen verzorgen met hard-lopen (Mindful Run cursus), wandelen (Mindful Walk cursus) en een cursus voor zwangere of net bevallen vrouw (Mindful Run/Walk & Zwanger).

Een 2,5 uur durende Mindful trailRun clinic volgen is ook mogelijk.
En ruim 275 wandelcoaches die werken met de Mindful Run (MFR) wandelcoachings-methode.
Aanmelden voor de gratis Mindfull Walk Clinic kan bij: dezoninjelijf@gmail.com