09:33 Haaksbergen - aangepast om 09:33

Muziekschool

Zondag 17 maart jl. kon ondanks de regen en de kou de verwarming uit in het gebouw van de Haaksbergse Harmonie aan de Uitterhoevestraat. Hartverwarmende muziek door de jongste leerlingen van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen zorgde ervoor dat de zon binnen wel scheen. Het publiek was in groten getale getuige van vaak het eerste optreden op een echt podium.

Een beetje gespannen, maar dat mag als je voor het eerst optreedt, lieten ze horen wat ze in de afgelopen maanden hebben geleerd tijdens hun muzieklessen. Een uur lang klonken blokfluiten, akoestische en elektrische gitaren, piano’s, cello’s, violen, keyboards, klarinetten, xylofoons en drums onder het toeziend oog of met begeleiding van hun trotse en enthousiaste muziekdocenten. De prachtige foto’s, gemaakt door Nico Asbroek staan op de Facebookpagina van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen.

Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van de Stichting MOH met elkaar in contact gebracht. Op de website www.stichtingmoh.nl vindt u informatie over de cursussen, de docenten en tarieven. De jaarlijkse open dag, waarop u kennis kunt maken met de docenten én alle instrumenten kunt uitproberen, vindt plaats op zondag 26 mei a.s. van 14.00 – 16.00 uur in het Harmoniegebouw. Noteer dat vast in uw agenda!

Stichting MOH vindt een gevarieerd en compleet aanbod belangrijk. Naast instrumentale lessen, is het ook mogelijk zangles (modern & klassiek), band coaching, pianobegeleiding bij zang en ensemble-les te volgen. Bovendien denken de docenten graag met u mee. Mist u iets in het aanbod, dan hoort coördinator Violette Vis-Jonkers dat graag. Zij gaat dan in overleg met de docenten en bestuur kijken wat de mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier op www.stichtingmoh.nl in of stuur een e-mail naar info@stichtingmoh.nl en u krijgt snel een reactie.