27 okt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:28

Muzikale reis door de tijd met Trio Gilet

BUURSE – Frank Deiman is pianist en een muzikale alleseter. Hij gelooft dat de taal van de muziek alle woorden overstijgt. Met het maken van muziek uit andere landen en culturen kom je steeds dichter bij de essentie van die kracht. Het belangrijkste is voor hem dat dit een ontzettend leuke ontdekkingsreis is!

Marcel Le Blanc is gitarist en kunstenaar. De platencollectie van zijn ouders herbergde muziek van o.a Albinoni, Mussorgski, Leadbelly, Armstrong, Parker, Coltrane en Seeger. Al op jeugdige leeftijd trok hij als blues- en folkspelende gipsy door Europa waar hij in aanraking kwam met  collega’s uit alle windstreken. Bert van der Veen bespeelt in Gilet de accordeon. Zijn zoektocht naar de kern van muziek en het musiceren heeft mede door zijn verblijf op veel plekken in de wereld een grote hoeveelheid muzikale stijlen opgeleverd, die hij in zijn arrangementen voor Gilet verwerkt. Zijn motto: Music makes the world go ‘round!

Zondag 30 oktober. Kleine Kerkje Alsteedseweg 22, 7481 RW Buurse. Inloop vanaf 15.00 uur. Concert begint om 15.30 uur en zal ongeveer tot 17 uur duren, met een korte pauze. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage voor het Kleine Kerkje stellen we zeer op prijs!