10 apr - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 14:22

MW trade al meer dan 25 jaar een begrip

BOEKELO – De door mijn vader opgezette stalling MW trade gelegen op landgoed “Witbreuk” te Boekelo. Is al ruim 25 jaar in bedrijf met het stallen van Caravans en vouwwagens. Na het recent verbouwen van het pand hebben wij ook professionele ruimte gecreëerd voor het stallen van uw Oldtimers, klassiekers en motoren. Inmiddels heb ik het stokje overgenomen en run met trots veel plezier MW trade. Mijn naam is Marcel Witbreuk en als technische Manager al jarenlang werkzaam in de Automotive.

Uw Oldtimers, klassiekers en motoren staan op ruime aparte plekken in een geïsoleerde en goed geventileerde ruimte. Natuurlijk geldt dit ook voor uw caravans en campers.Na een mooi seizoen met veel rijplezier & reisplezier te hebben genoten wilt u dat uw geliefde voertuig droog, netjes en veilig gestald kan worden. Mocht u alsnog in de winter een rit willen maken dan is dat geen probleem, wij zetten uw passie weer voor u klaar. We kunnen u naast winterstalling van oktober t/m april ook gedurende het hele jaar voorzien van onderdak, zodat u ten alle tijde met uw voertuig kunt gaan rijden en naderhand weer veilig en schoon binnen kunt zetten. De Stalling staat ten alle tijden onder toezicht. Daarnaast is het in overleg mogelijk om uw voertuig te halen of te brengen. Voor snelle beslissers profiteer nu van een tijdelijk scherpe korting van 10% voor jaarstalling. Tijdens de stalling kunnen wij u ook ontzorgen inzake Apk en onderhoud van uw auto indien u dit wenst, eventuele reparaties worden uiteraard vooraf met u besproken. Ook bestaat de mogelijkheid om uw auto geheel te conditioneren, lak polijsten, behandelen van het interieur, reinigen van bekleding en eventueel het leer te reinigen en te behandelen. Verder is het mogelijk om tussentijds uw bandenspanning te controleren of uw accu te laden. Waarde taxaties voor de voertuigen is mogelijk. We zijn erkend bij alle verzekeringen. Accessoires als car covers en batterijladers zijn los leverbaar. Wat uw wens ook is u kunt rekenen op full service en persoonlijke aandacht. Want maatwerk is ons handelsmerk. Voor het stallen van uw Classic & Sportscars, Youngtimers en Motorcycles kunt u bij onze stalling in Boekelo terecht. Tevens kunt u hier ook terecht met uw caravan, vouwwagen of camper. Neemt u maar eens een kijkje op onze website www.marcelwitbreuk.nl

Voor meer informatie kunt bellen of mailen mwitbreuk7@gmail.com   0616768602. We staan u graag te woord over de mogelijkheden.