30 nov - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:33

Mysteryguest gul op koopavond

HAAKSBERGEN – De mysteryguest van Sterpunten was ontzettend gul vrijdagavond in Haaksbergen. In meerdere winkels gingen klanten op deze koopavond gratis met hun aankoop naar huis. De mysteryguest van Sterpunten betaalde. Voorwaarde was wel dat de klant in het bezit moest zijn van een Sterpuntenpas. Klanten werden verrast bij onder meer Expert Bennink, Het Broekenhuis, Takko, Boek & Buro en Blokker. Bij Het Broekenhuis in de Molenstraat werd een aankoop van kleding ter waarde van bijna 400 euro door de mysteryguest betaald. Het echtpaar dat bij de kassa wilde afrekenen, hoefde de knip niet te trekken. Dat gebeurde dus ook in andere winkels. Zoals bij Boek & Buro waar Gino en zijn zoon Jarno Heijnsdijk net een Sinterklaascadeau wilden kopen. “Het is een boek, maar we zeggen niet welk boek. Anders is de verrassing weg voor mijn vrouw”, zei Gino Heijnsdijk net nadat de mysteryguest voor hen had afgerekend. 

De mysteryguest zal de komende weken vaker het winkelend publiek verrassen. “Dat doen we ook op doordeweekse dagen. Bovendien gaan we ook nog naar de Veldmaat”, aldus de mysteryguest. De mysteryguest van Sterpunten was ontzettend gul vrijdagavond in Haaksbergen. Ook bij Expert Bennink in de Spoorstraat. Daar keerden Rudith en Raymond in den Nieuwenkamp tegen achten met een gratis strijkijzer huiswaarts. Ze wilden net afrekenen toen de mysteryguest bij de kassa verscheen. Rudith en Raymond in den Nieuwenkamp hoefden de knip niet te trekken. Zij kregen het nieuwe strijkijzer ter waarde van 85,95 euro gratis mee. Ze waren verguld met die mooie geste. “We waren aan een nieuw strijkijzer toe. Eerst dacht ik dat het een grap was toen de mysteryguest bij de kassa kwam. Maar dat was dus niet zo. We hebben een Sterpuntenpas”, zegt Rudith in den Nieuwenkamp. Bij Takko was het ook prijs. Net als bij Twents Genot. Daar was er een gratis aankoop van ruim veertig euro. Bij Blokker hadden Desiree en dochter Floor Wissink het nodige fortuin. Hun aankopen werden eveneens door de mysteryguest betaald. “Maar wij hebben alleen maar chocoladeballetjes en een windowcrasher van 2,10 euro gekocht”, zegt Desiree Wissink.

De conclusie van alle winnaars was eensluidend: de Sterpuntenpas loont. Iedereen was blij verrast met de gulle mysteryguest.