08 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:30

Niet alleen, maar gezellig samen met Kerst Bi’j Roos

HAAKSBERGEN – Het jaarlijkse kerstdiner op tweede kerstdag voor mensen die alleen zijn tijdens de kerstdagen werd ook dit jaar gekenmerkt door dankbaarheid en bewondering bij de gasten. In drie jaar tijd heeft Kerst Bi’j Roos het aantal gasten kunnen verdubbelen: zestig mensen schoven dit jaar aan in de tot restaurant omgebouwde kantine van Bon Boys.

Vrijwilligers gingen op al vroeg in de middag op pad om de gasten bij huis op te halen. Bij het Pop Up Restaurant stonden midwinterhoornblazers klaar bij een rode loper om iedereen muzikaal te begroeten. Binnen stond de kerstman de gasten al op te wachten en werd de muziek verzorgd door trio Bloem 3.0, die al snel de zaal lieten meezingen. Burgemeester Rob Welten verzorgde het openingswoord, wat door veel gasten zeer gewaardeerd werd. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde middag en onderling legden de gasten veel nieuwe contacten. Na vier heerlijke gangen bereid door de kerstman en Thema Catering Vred & Barney werden de gasten weer naar huis gebracht, maar niet zonder een bosje bloemen, wat smakelijke bonbons en natuurlijk een pepermuntje voor onderweg.

Het organiseren van het evenement lag in handen van het team van Kerst Bi’j Roos. Twee jaar geleden was de eerste editie van het evenement en sindsdien zijn er veel vrijwilligers en sponsoren geweest die hebben bijgedragen om een onvergetelijk kerstevenement te organiseren voor de gasten. De organisatie wil al deze mensen en bedrijven bedanken voor hun inzet.

Sponsor lijst kerst bi’j Roos

Oosterhuis en partners, Troel, Horeca Verhuur Twente, Slagerij René Broekhuis, Rob Beukert, Thema Catering Vred & Barney, Markant Drukwerk, Maatpak Design, Nubix, Grolsch, Rick’s Bloemen, Chocoliefje, Bonboys, Bab, Wegdam Foodlink, Bloesem Kinderopvang, Casa do Menino, Rond Haaksbergen, Hubo Wieskamp, Auto Service Haaksbergen, Zalen centrum De Oude Molen, JBC Solution, Noordman Fysiotherapie, Rob en Nicole Beukert  Eibergen, Plus Leusink, IJssalon Paul Wilderink, Bedrijvenvereniging Stepelo, Muziek  Bloem 3.0, Haaksbergse midwinterhoornblazers.