12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:38

Nieuw: De Goudkoper

ENSCHEDE – Bij De Goudinkoper, gevestigd in het winkelcentrum Zuid aan de Wesseler Nering 3B kunt u goede zaken doen als het om goud en zilver gaat. Een paar weken geleden opende De Goudinkoper in Enschede de deuren.

De Goudprijs is nog nooit zo hoog geweest en de heer Budak, eigenaar van De Goudinkoper in Enschede, heet u van harte welkom om uw oude goud en zilver in te leveren en er een fantastische prijs voor te ontvangen.

Wanneer wordt goud ingeleverd?

Wanneer de eigenaar direct geld nodig heeft, over antieke sieraden uit een erfenis beschikt, goud- of zilverwerk heeft dat niet meer gebruikt wordt of wanneer men gewoon is uitgekeken op oude sieraden. De heer Budak vertelt: ”Wij taxeren – geheel vrijblijvend en kosteloos – de sieraden die worden ingebracht. Ter plekke komt de eigenaar onmiddellijk te weten wat het oplevert en dat bedrag wordt contant uitbetaald. Ongeacht de staat van het goud doen we te allen tijde een reëel aanbod en daarbij maakt het niet uit of sieraden beschadigd zijn. Op dit moment is de goudprijs nog nooit zo hoog geweest.”

Smelten

Het goud dat bij De Goudinkoper wordt ingekocht wordt gesmolten om het weer door te verkopen aan de groothandel of om er nieuwe sieraden van te maken. U kunt bij De Goudinkoper terecht met: oud goud, gouden munten, fijn goud, tandgoud, horloges, zilveren sieraden, complete nalatenschappen et cetera. U bent van harte welkom bij De Goudinkoper in het winkelcentrum Zuid aan de Wesseler Nering 3B, schuin tegenover de Lidl.

Trouwringen

De Goudinkoper verkoopt tevens een assortiment mooie, nieuwe trouwringen. In de etalage zijn binnenkort diverse dummy trouwringen te zien. Deze trouwringen worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Ook handig om te weten is dat u bij De Goudinkoper sieraden kunt laten repareren.

Gratis taxatie

Bij De Goudinkoper kunt u binnenlopen voor een gratis taxatie. Parkeren is gratis. Het telefoonnummer van De Goudinkoper is 053-7850 906. De Goudinkoper beschikt tevens over een eigen website. Kijk op www.degoudinkoper.nl.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur.

E-mail: info@degoudinkoper.nl.