17 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:37

Nieuwe beheerders Aula Het Richtershuis

HAAKSBERGEN – Vanaf 1 juli is het beheer van Aula Het Richtershuis in handen van Stamborg Uitvaartzorg, onder leiding van Tymon en Cilia Stamborg. Met 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche onder de vlag van grote spelers is het nu tijd om zelfstandig verder te gaan. “Een eigen visie, onder onze eigen (familie)naam.”

Het aulabeheer is een nieuw onderdeel van Stamborg Uitvaartzorg waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Het is een prachtig karakteristiek pand op een prominente plek in Haaksbergen.” Een stukje erfgoed in ons dorp wat niet zomaar verloren mag gaan. Daarnaast zien wij het als een uitbreiding van onze dienstverlening waarmee wij de nabestaanden en collega ondernemers graag van dienst willen zijn”, aldus Tymon Stamborg.

Naast het aulabeheer varen ze verder op de koers die ze jaren geleden zijn ingeslagen als uitvaartonderneming. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. “Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart van een dierbare terug te laten kijken. Een afscheid dat bij u past”, aldus Tymon Stamborg. “Het verdriet kunnen we niet wegnemen, de zorgen rondom alle keuzes, mogelijkheden en praktische zaken wel. En dat doen we dan ook.”

Bent u benieuwd naar de aula of wilt u de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart bespreken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en een kop koffie via 053-2316902 of info@stamborg-uitvaartzorg.nl.