20 nov - 10:23 Haaksbergen - aangepast om 22:11

Johan Diepenmaat genomineerd voor ‘Clubheld’

HAAKSBERGEN – Johan Diepenmaat van VV Haaksbergen is genomineerd voor de uitverkiezing Clubheld van de Amateursport.  En dat is volkomen terecht, hoor je iedereen bij de club op het Scholtenhagen zeggen. Johan is een clubman in hart en nieren en een echte held, die naast zijn inzet voor de club ook een groot hart heeft voor zijn medemens. 

Zo zorgt hij als beheerder van de garderobe tijdens de Schuttersfeesten al jaren voor een mooi bedrag aan goede doelen. Bewaker van de kleedkamers, supporter van alle teams van VV Haaksbergen, altijd de helpende hand en bovendien een fantastische kerel die je gelijk mist als hij er een keer niet is. Maar dat komt eigenlijk nooit voor. Kortom een clubheld, zoals elke club zich wenst. ,,Als Johan deze uitverkiezing  van TC Tubantia wint, ontvangt de vereniging maar liefst 10.000,-  euro en dat kunnen we goed gebruiken”, stemmen op Johan dus.”

De club roept iedereen die Johan en zijn club een warm hart toedraagt te stemmen. Dat kan tot 30 november op tubantia.clubheldvanhetjaar.nl. Iedereen die stemt maakt kans op een reis voor 2 personen naar de wedstrijd Liverpool tegen Chelsea met voetbalreizen.com.