12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:06

Nieuwjaarsinstuif Wandelkring DIO

HAAKSBERGEN – De Wandelkring DIO hield afgelopen week de Nieuwjaarsinstuif. Tijdens deze bijeenkomst werden een achttal leden – zie foto –  gehuldigd met hun jarenlang lidmaatschap  voordat deze huldiging plaats vond hield de 2e voorzitter van de club de Nieuwjaarsinstuif.

Hierin maakte hij bekend dat de voorzitter Henk Heijneman verhuisd was naar Nieuwegein en zijn voorzitterschap had neergelegd.

Voor WKDIO een uitdaging om geschikte voorzitter te vinden die hopelijk langer aan blijft. Ook is ons wandelprogramma 2023 weer gereed. Wij hopen de wandelaars  voor, tijdens en na de tocht van onze wandelvereniging de basis te bieden voor weer een volgende en gezellige wandeltocht in de fraaie omgeving van onze gemeente.

Na deze toespraak werden de jubilarissen gehuldigd, allen met een persoonlijk woord. Deze leden wandelen veel maar verrichtte ook veel vrijwilligerswerk binnen de vereniging.

V.l.n.r: Donny Meijerink (40 jaar lid) Annie Menkehorst (25 jaar lid) Annie ten Elsen (40 jaar lid) Ben Lubbersen (25 jaar lid) Paulien en Henk Scheggetman (25 jaar lid) Rob Geerlinks (25 jaar lid) Wim Kuipers (40 jaar lid).