14:01 Haaksbergen - aangepast om 14:03

NOABERBOEREN Het Lankheet

Groenten van je eigen boerderij, eieren van je eigen kippen en af en toe een stukje vlees van dieren die je zelf hebt grootgebracht. Dat klinkt als iets van vroeger maar het gebeurt gewoon hier en nu. 

In de driehoek tussen Haaksbergen, Eibergen en Neede zijn, aan de Aaftinksweg 7, 45 huishoudens samen met twee boeren begonnen met het verbouwen van groenten en kruiden. Later dit jaar komen daar een koepelkas, fruitbomen en dieren bij. Wanneer je nu lid wordt, mag jij volgend jaar ook meebeslissen over wat er bij komt. Want samen zijn we Noaberboeren.

 Noaberboeren is een coöperatie die voor de leden op biologische grondslag produceert. De oogst wordt niet verkocht en er wordt geen winst gemaakt. Meewerken als lid hoeft niet, maar is wel erg gezellig.
Word jij ook lid en eet je vanaf mei met ons mee?
Interesse? Op 22 en 23 april zijn er weer rondleidingen. Dan zie je hoe de groenten groeien en waar de plek voor de kas is gepland.  Zaterdag 22 april start om 10.00 en 14.00 uur. Op zondag 23 april start om 10.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Ga voor meer info over Noaberboeren naar noaberboeren.nl