15:32 Haaksbergen - aangepast om 15:32

Nr. 1: Qinn Womenswear winnaar etalagewedstrijd

HAAKSBERGEN – Qinn Womenswear heeft de etalageverkiezing van Haaksbergen gewonnen. Daar zijn ze vanzelfsprekend trots op. Want de winkel aan de Spoorstraat 4 heeft veel aandacht besteed aan de inrichting van een fraaie kerstetalage. Zo’n 250 kerstballen in meerdere kleuren waren er te bewonderen in de etalage. Bovendien was er een sfeervolle kerstverlichting. “Van een ruime afstand was het al heel duidelijk te zien. Het zag er mooi uit. We zijn blij met de eerste prijs. In de weken voor kerstmis hebben we ook veel reacties gekregen van de klanten. Dat is leuk om te horen”, zegt eigenaar Wim Alink van Qinn Womenswear. De etalagepoppen zagen er prachtig uit in de laatste weken van het oude jaar. Die waren versierd. “We gaan eind dit jaar weer voor een fraaie etalage zorgen. Maar die zal er niet hetzelfde uit zien. We gaan het op een andere manier sfeervol inrichten.”
Opvallend dit jaar was de enorme hoeveelheid aan kerstballen. Wim Alink schat dat het er al met al zo’n 250 waren. Qinn Womenswear bestaat dit jaar in Haaksbergen overigens tien jaar. Het is dus een jubileumjaar voor deze modezaak. Tien jaar geleden begon Qinn Womenswear aan de Spoorstraat 24. Maar twee jaar geleden verhuisde de winkel naar een groter pand in dezelfde straat. Qinn Womenswear is nu gevestigd aan de Spoorstraat 4. Deze damesmodezaak heeft een met zorg samen-gestelde collectie van onder meer de merken Angels, Red Button, Gafair, Il Dolce, Enjoy, NED, Dreamstar, FOS Fashion, Tramontana, Geisha, & CO, Zoso en B-Young. Het team van Qinn Womenswear in Haaksbergen bestaat uit Yvonne, Kayleigh, Cecile en Lindsey.

 

Paping nr 2: We besteden elk jaar veel aandacht aan de kerstetalage

HAAKSBERGEN – Bij Paping Lingerie aan de Spoorstraat 28 in Haaksbergen wordt elk jaar een mooie kerstetalage ingericht. Dat gebeurt met veel enthousiasme. “We zijn nu al bezig met het inkopen van mooie spullen voor de komende kerst. Dat gebeurt altijd heel vroeg”, zegt eigenares Ine Meddeler van Paping Lingerie. Klanten waarderen de mooie versiering. “Dit jaar zijn we tweede geworden in deze verkiezing. Dat is heel leuk. We proberen er elk jaar iets moois van te maken voor kerstmis. Dat is ook heel gezellig. Dit jaar hadden we bijvoorbeeld mooie grote sterren. We willen ook elk jaar een andere kerstetalage. Niet alleen de collectie wisselt uiteraard, maar dus ook de etalage in de weken voor kerstmis”, zegt Ine Meddeler.
Paping Lingerie is een trendy speciaalzaak in lingerie, bad- nacht- en ondermode. Alle lingeriestylisten van Paping Lingerie beleven veel voldoening aan de omgang met klanten en het uitbrengen van eerlijk en onafhankelijk advies. Ook mooi is dat er waardering komt. Niet alleen voor de adviezen, maar ook in deze verkiezing. “Wij zijn blij met de tweede prijs.”

 

DA Veldmaat nr 3: We hebben veel complimenten gekregen

HAAKSBERGEN – Bij DA Drogisterij & Parfumerie de Veldmaat zijn ze verguld met de derde prijs. “We hebben veel complimenten gekregen over onze kerstversiering”, zegt medewerkster Fem Bomers van de winkel aan de Veldmaterstraat 176. Er waren dus niet alleen complimenten, maar er volgde ook een waardering van de talrijke klanten. Ze stemden in de etalageverkiezing voor DA Drogisterij & Parfurmerie de Veldmaat. “We zijn heel blij met deze derde prijs. Het is ook een mooie promotie voor onze winkel”, zegt Fem Bomers. Kerstversieringen zijn er elk jaar te bewonderen in de Veldmaat. “Dat doen we altijd. Ditmaal hadden we onder meer veel kerstballen in de etalage. Ook hadden we een kerstboom en pinguïns. Het was mooi en sfeervol versierd. Eigenlijk niet heel veel anders dan voorgaande jaren.” Blijdschap was er na de bekendmaking van de derde prijs. “Eind vorige week werden we gebeld met de uitslag. Heel leuk.” DA Drogisterij & Parfumerie DA De Veldmaat is een modern ingerichte winkel. Er is een enthousiast team van een groot assortiment lichaams- en gezichtsverzorging, homeopathie en geneesmiddelen van bekende merken. Persoonlijke aandacht staat centraal.