14 feb - 16:27 Haaksbergen - aangepast om 11:29

Oefenduel HSC’21  vlak voor carnaval

HAAKSBERGEN – Het competitievoetbal ligt komend weekeinde nagenoeg stil op de amateurvelden. In het carnavalsweekeinde zijn er bijna geen competitieduels. HSC’21 speelt vlak voor carnaval nog wel een oefenduel. Quick’20 fungeert donderdagavond 16 februari als sparringpartner voor de ploeg uit Haaksbergen. De oefenwedstrijd is in Oldenzaal. De aftrap is om 20.15 uur. Quick’20 is lijstaanvoerder in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Die club wil naar de vierde divisie promoveren. De volgende competitiewedstrijd van HSC’21 is zondag 26 februari uit tegen JOS/Watergraafsmeer in Amsterdam. Na de winterstop heeft HSC’21 nog niet verloren. Tegen OSS’20 werd zondag met 1-1 gelijkgespeeld. Na tien minuten kwam de ploeg uit Oss op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft viel na een kwartier de verdiende gelijkmaker. Wessel Witbreuk scoorde. HSC’21 staat op de zesde plaats in de derde divisie.