03 nov - 14:45 Haaksbergen - aangepast om 09:47

“Ons kent ons”, dat is wonen in het Saalmerink

HAAKSBERGEN – In Haaksbergen staat woonzorgcentrum Het Saalmerink. “Een gezellige woonlocatie met een warme en huiselijke sfeer. De bewoners hebben tijd voor elkaar en maken makkelijk een praatje. Dit komt mede doordat mensen elkaar veelal van vroeger kennen (ons kent ons)”, aldus Femke van Eijzeren cliëntadviseur van de locatie.

Femke helpt u graag op weg
Femke werkt al 20 jaar op Het Saalmerink, waarvan de laatste jaren als cliëntadviseur. “Ik begeleid en ondersteun mensen bij het vinden van een goede woonruimte passend bij de zorgvraag die zij hebben. Inmiddels weet ik dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste weg te vinden in de zorg. Ik ben er om nieuwe bewoners en/of hun familie op weg te helpen. kunt mij zien als het centrale, eerste contact voor de locatie. Vragen, informatie, advies op maat, een rondleiding, ondersteuning bij een WLZ-indicatie, mensen kunnen hiervoor bij mij terecht.”

Tijdelijk verblijven
Het Saalmerink biedt ook de mogelijkheid voor logeren en deeltijdverblijf. Veel is mogelijk. Voor deeltijdverblijf hebben mensen een WLZ-indicatie nodig.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te wonen of tijdelijk te verblijven in Het Saalmerink? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een zorgindicatie? Femke helpt u graag. Neemt u gerust eens contact op met Femke via 0900-9200 of clientadviesfohb@livio.nl. Of kom vrijblijvend langs om de sfeer te proeven, de koffie staat voor u klaar.