12:00 Haaksbergen - aangepast om 14:08

Open Bedrijvendag Stepelo-De Greune-Stepelerveld

HAAKSBERGEN – Even het gevoel van Max op Zandvoort proeven in de racesimulator van JUICT: ,,Zo maken we het leuk voor de bezoekers. Daarnaast neemt de bezoeker een kijkje op ons pas vernieuwde kantoor waar wij hen meenemen in de digitale wereld.”    

Mart Koppelman en Anto te Lintelo begonnen 8 jaar geleden met hun ICT bedrijf en groeiden in korte tijd uit tot een vertrouwde specialist in veilige ICT-oplossingen. Hier weten ze hoe de digitale wereld van nu en van morgen eruit ziet. Zaterdag 16 september doen ze mee aan de Open Bedrijvendag van Stepelo, De Greune en Stepelerveld.         

,,Het zijn vooral computers, laptops en televisieschermen met technische gegevens die je hier ziet staan. Met deze middelen ontzorgen wij onze klanten op het gebied van ICT. Helaas iets minder tastbaar als bij een maakbedrijf”, stelt Mart Koppelman. ,,Toch doen we mee aan deze Open Bedrijvendag omdat we graag willen laten zien dat we er zijn en wat we kunnen op ons vakgebied”, vult compagnon Anto te Lintelo aan. ,,En om het spannend te maken, bieden we bezoekers een rondje Zandvoort aan in onze race-simulator. We gaan er gewoon een gezellige dag van maken.”

Blindelings
‘JUICT’ is een woordspeling van de ‘juiste’ oplossingen voor ‘ICT’. Klanten van deze Haaksbergse IT-specialist hoeven zich niet druk te maken over de snel veranderende digitale wereld. Ze kunnen vooral doen waar zij goed in zijn. Zo staan er vanuit de bovenverdieping aan De Greune 6 dagelijks honderden lijnen naar klanten open die dankzij JUICT blindelings op hun systemen kunnen vertrouwen.

Uitbreiding
De bevlogen ondernemers vertellen enthousiast over de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. In het klein begonnen in de kelder bij huize Kopppelman betrokken ze vrij snel de bedrijfsruimte op de bovenverdieping bij Serku aan de Greune. ”De eerste uitbreiding is een feit. Dit is een mooie plek van waaruit we waken over de systemen van onze klanten en waar we nieuwe klanten kunnen laten zien wat we doen.” De klantenkring van JUICT moet je zoeken in het midden- en klein bedrijf en de grotere ondernemingen. Ook in die zin hebben Koppelman en Te Lintelo in relatief korte tijd enorme stappen gezet en bedienen zij met JUICT ongeveer 250 bedrijven. ”De ZZP’er kan ook bij ons terecht, maar dan hebben we wel een basisniveau waaraan moet worden voldaan. We zijn als JUICT gegroeid in het beheren van digitale systemen en de veiligheid ervan. Waarmee we ons vooral focussen op organisaties met grotere (complexe) digitale infrastructuren.”

Security
Waarbij veiligheid een belangrijke poot is geworden, benadrukken de twee. ”Maar dat is geen nieuws. Je ontkomt er niet meer aan om dat goed op orde te hebben en te houden. Security is binnen ons aanbod inmiddels tot een belangrijke poot uitgegroeid. We denken graag met klanten mee om risico’s te elimineren met inzet van de beste securityoplossingen.”

Wie meer wil weten over JUICT en hier tegelijkertijd de adrenaline door de aderen wil laten denderen met een racerondje Zandvoort moet zaterdag 16 september aan De Greune 6 zijn. ”De snelste coureur van de dag bellen we na afloop op. Die wint een leuke attentie.”