09:00 Haaksbergen - aangepast om 15:17

Open dag met aantrekkelijke acties bij Babor

Zaterdag 2 juli van 11 tot 16 uur

HAAKSBERGEN – Schoonheidssalon Babor aan de Blankenburgerstraat 13 in Haaksbergen houdt zaterdag 2 juli een open dag. Belangstellenden zijn welkom van 11 tot 16 uur. 

De vestiging in Haaksbergen bestaat tien jaar. Reden genoeg voor eigenares Jolanda Bouwmeester een feestelijke dag te organiseren. “Voor de bezoekers is er een hapje en drankje, ze kunnen prijzen winnen en er zijn voordelige acties. Maar daarvoor moeten ze zich wel aanmelden”, zegt Jolanda Bouwmeester. Zij is met haar onderneming gespecialiseerd in huidverzorging. Bezoekers kunnen op de open dag naar demonstraties kijken. “Maar we geven dus ook behandelingen met flinke kortingen. Een huidanalyse is zelfs gratis”, zegt ze. “Ontdek wat jouw huidbeeld is en krijg advies op maat met ons huidanalyse-apparaat de Derma Visualizer. De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype. Voor iedere huid bestaan de juiste behandelingen en huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype je hebt en welke behandelingen en producten daarbij passen? Op deze dag is Babor-educator Annemieke Albronda aanwezig om te adviseren.” Ook worden tips gegeven over opmaken. De spraytan voor zelfbruinen op de open dag is gratis. “Dat is een veilige manier om bruin te worden.” Ook is er een gratis manicure-behandeling. “Een andere behandeling is de radio frequentiebehandeling. Dat is een anti-aging behandeling, die de de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleert door middel van radiofrequentie. Al na één behandeling is resultaat te zien.”

Babor biedt ook oplossingen voor acne, rosacea, eczeem, couperose, huidverslapping en oneffenheden. “We bieden tevens laserbehandelingen aan. We zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging.” Babor biedt oplossingen op maat. “Dus geen standaardbehandelingen, maar maatwerk.” Er is tevens een verkoopruimte. Producten worden dus ook verkocht. 

De behandelingen op de open dag zaterdag 2 juli worden in tijdsblokken gegeven. Belangstellenden kunnen zich daarvoor aanmelden. Dat kan door naar Babor te bellen of een e-mail te sturen. Tel. 053-5740994 en 06-82436989. E: info@skinbalancehaaksbergen.nl. 

Kijk voor meer informatie op www.skinbalance.nl