22 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:08

Open dag Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen

Zondag 26 mei van 14.00 – 16.00 uur

HAAKSBERGEN – Hebt u interesse in muziekles, voor u zelf of voor uw kind of kleinkind? Kom dan a.s. zondag naar de Uitterhoevestraat 7 om instrumenten te proberen en u te laten informeren. St. Muziekonderwijs Haaksbergen biedt een gevarieerd aanbod in instrumenten en lesvormen. Individueel, in groepsverband, in jeugdorkesten, slagwerkgroepen, ensembles en popbands.

Tijdens de open dag staan de muziekleraren en coördinator voor u klaar om u hierover alles te vertellen. Ook de muziekverenigingen zijn vertegenwoordigd en kunnen u uitleg geven over de speelmogelijkheden via een vereniging.

Er is alle gelegenheid de instrumenten zelf te proberen en vragen te stellen. Voor de kleinere bezoekers is er een speurtocht door het gebouw. Er zijn optredens van leerlingen, docenten en het jeugdorkest van de Haaksbergse Harmonie. Natuurlijk staat de koffie en ranja voor u klaar!

Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van de Stichting MOH met elkaar in contact gebracht. Op de website www.stichtingmoh.nl vindt u informatie over de cursussen, de docenten en tarieven.

Stichting MOH vindt een gevarieerd en compleet aanbod belangrijk. Naast instrumentale lessen, is het ook mogelijk zangles (modern & klassiek), band coaching, pianobegeleiding bij zang en ensemble-les te volgen. Bovendien denken de docenten graag met u mee. Mist u iets in het aanbod, dan hoort coördinator Violette Vis-Jonkers dat graag. Zij gaat dan in overleg met de docenten en bestuur kijken wat de mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier op www.stichtingmoh.nl in of stuur een e-mail naar info@stichtingmoh.nl en u krijgt snel een reactie.