13 mrt - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 21:04

Open huis Beeldstudio Oost en Fianke Coaching|Training

Samenwerking tussen twee fotografen leidt tot nieuwe studio.

Wat begon als een zoektocht naar geschikte studioruimte leidde tot een nieuwe samenwerking en een nieuw bedrijf in Haaksbergen.

Toen fotografen Jeffrey en Alexander driekwart jaar geleden afspraken om eens te sparren over een geschikte studioruimte hadden ze nooit gedacht dat het zou leiden tot waar ze nu staan. 
De wens van beide heren was in eerste instantie om over een ruime studio te beschikken. Aan de keukentafel kwamen ze tot inzicht dat het jammer zou zijn om de studio alleen naast elkaar te gebruiken zonder iets samen te doen. Zo ontstond een samenwerking waarin ze elkaar inspireren en versterken: Beeldstudio Oost. Een fotostudio gespecialiseerd in productfotografie. De studio beschikt over een 7 meter brede rondwand en grote roldeur waardoor ook grote producten goed gefotografeerd kunnen worden.

Boven de studio beschikt Fianke Coaching|Training over een coachings- en trainingsruimte. Deze ruimte is bewust sfeervol huiselijk ingericht om een sfeer te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen. Een belangrijke basis voor goede gesprekken en persoonsgerichte coaching. Dat dit goed werkt blijkt nu al uit de eerste reacties die Sandra krijgt van haar klanten. 
De ruimte wordt tevens verhuurd voor trainingen, workshops, vergaderingen, brainstormsessies etc. Meer informatie hierover vind je op www.trainingsruimtehaaksbergen.nl.

Vrijdag 15 maart a.s. van 15.00 – 18.00 uur houden we open huis zodat je met eigen ogen kunt zien hoe mooi de trainingsruimte en de studio zijn geworden. Je bent welkom aan de Metaal 18e in Haaksbergen.!