12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:35

 Open huis SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland

NEEDE – Ouders en hun kinderen zijn binnenkort welkom om een kijkje te nemen bij SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland. De scholen houden open huis. Op donderdag 1 juni zetten SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland hun deuren open van 17.30 tot 19.00 uur. Het open huis is tevens het begin van het jubileum, dat beide scholen vieren. SBO Diekmaat en Da Vinci Berkelland zijn te vinden aan de Wheemerstraat 10 in Neede. 

SBO Diekmaat bestaat in juni vijftig jaar en Da Vinci Berkelland viert het 12,5 jarig-bestaan. Iedereen is welkom bij het open huis. Dus ook oud-leerlingen, ouders/ verzorgers, broertjes en zusjes, grootouders, buren, de buurt van de school, studenten, collega’s van andere scholen en andere belangstellenden. 

Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in de Pino-groep van Zozijn. Dit is een dagbehandelingsgroep voor kinderen van twee tot vijf jaar. Een dag later is het feest. 

Vrijdag 2 juni wordt het jubileumfeest gevierd met alle leerlingen en collega’s. Er wordt een voorstelling met muziek, dans en acrobatiek, ingestudeerd en opgevoerd. ’s Middags mogen ouders en verzorgers het resultaat komen bewonderen. Het thema van deze voorstelling is ‘Wereldfeest!’ Na donderdag en vrijdag is het nog niet voorbij. Er staat nog iets op het programma. Op zaterdag 3 juni is er een reünie voor genodigden. Hierbij gaat het om personeel en oud-personeelsleden.