12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:55

Open HUIS van INTERIEUR op tweede paasdag

Kookdemo’s, muziek en véél inspiratie

HAAKSBERGEN – Eindelijk, we mogen weer! En dus zet HUIS van INTERIEUR tweede paasdag de deuren wagenwijd open. Kom d’r gezellig in en geniet van kookdemo’s, muziek en inspirerende interieurtrends op gebied van keukens, vloeren en raambekleding.

Open HUIS op tweede paasdag, jarenlang was het vaste prik voor Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink. Het drietal is hartstikke blij om, na een pauze van twee jaar, de draad weer op te pakken. Dat doen ze samen met de jonge ondernemer Laura Frek. Met haar bedrijf In HUIS Interieurvormgeving zit ze met Johan Bos Keukens, LOMAN Parket, COMBI Interieurwerken en Noordink Binnenzonwering onder hetzelfde dak. Hun creatieve samenwerkingsverband HUIS van INTERIEUR is nét voor de coronacrisis van start gegaan. Vijf bedrijven  dus, die de 18e april (van 12:00-17:00 uur) laten zien wat ze voor jou in HUIS hebben.

Muziek, kookdemo’s,  paashaas & springkussens
HUIS van INTERIEUR betekent keukens, vloeren, raambekleding en accessoires. En ter plekke eindeloos combineren met kleuren en materialen in een inspirerende omgeving. Tot jij dé combinatie hebt ontdekt die jou een écht thuisgevoel bezorgt. Die sfeer kan je proeven op tweede paasdag. En een hoop gezelligheid, want daarvan houden de mensen van het HUIS. Als huissponsor van het lokale initiatief NoaberMuziek zijn er drie optredens van een live Top 2000-band. Verder is een enthousiaste kok van ATAG in HUIS gehaald. Als geen ander weet hij hoe je de vele mogelijkheden van de stoomoven optimaal kan benutten. Om 13:00 uur en 15:00 uur verzorgt hij een kookdemo in de fraai gestylede demoruimte van het HUIS van INTERIEUR. Heb je een steamer? Of ben je van plan er één aan te schaffen? Dan is dit verhelderend. Natuurlijk staat de koffie klaar. Kinderen kunnen zich uitleven op springkussens. En er struint een paashaas rond. Loop dus gerust even binnen in ons HUIS op tweede paasdag! Ons adres:  Textielstraat 15.