22 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:11

Open Toernooi Tennis Club Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Van zondag 9 tot en met zaterdag 15 juni organiseert Tennis Club Haaksbergen weer haar jaarlijkse Open Toernooi. Ieder jaar een prachtige week vol spanning en mooie tenniswedstrijden. Nieuw dit jaar is dat de finales op zaterdag gespeeld worden. Hierdoor hebben deelnemende vaders en familie op zondag alle tijd om samen Vaderdag te vieren.

Op basis van positieve feedback afgelopen jaar is er dit jaar opnieuw gekozen voor een actueel rating toernooi. Bij een actueel rating toernooi worden deelnemers niet ingedeeld op basis van hun speelsterkte, maar kijkt de wedstrijdleiding naar de actuele rating die volgens het DSS (Dynamische Speelsterkte Systeem) bepaald is. Deelnemers kiezen dus niet vooraf of je bijvoorbeeld in de 6 of in 7 meedoet. Op basis van de inschrijvingen worden deze categorieën bepaalt. Het kan dan bijvoorbeeld zijn dat je wordt ingedeeld in de speelcategorie 5,8 – 6,6. Op deze manier ontstaan hele gelijkwaardige, spannende poules en wedstrijden.

Naast de sportieve prestaties staan bij Tennis Club Haaksbergen gezelligheid en plezier voorop. Dit zorgt ieder jaar weer voor een grote opkomst. Ook dit jaar zal er, naast het tennissen, voor het nodige vertier worden gezorgd naast natuurlijk lekkere drankjes en hapjes. Zaterdag 15 juni, de finaledag, wordt afgesloten met een feestavond. Kortom, alle reden om je nu op te geven en/of om ons toernooi te bezoeken om familie of vrienden aan te moedigen.

Inschrijven voor het “TC Haaksbergen Actueel Rating Toernooi 2019” kan via www.toernooi.nl. Let op: de inschrijving sluit zondag 2 juni! Heb je vragen over het toernooi stuur dan een e-mail (toernooi@tchaaksbergen.nl) of bel de toernooileider David de Waal (06-49763639). Graag tot ziens bij TCH!