23 dec - 16:10 Haaksbergen - aangepast om 10:12

Oudejaarsactie bij Paul Roescher

RIJSSEN – Paul Roescher organiseert vanaf 22 tot 31 december het jaarlijkse oudejaars-Event. De noviteitenbeurs staat dit jaar geheel in het teken van duurzaamheid. Centraal staan veel producten die een besparing opleveren. Direct of op lange termijn. Veel fabrikanten demonstreren hun noviteiten welke tegen zeer scherpe introductieprijzen worden aangeboden. De vele koks en demonstrateurs demonstreren niet alleen de kook- en bakapparatuur, er worden ook overheerlijke gerechten bereid. Er is dus genoeg te proeven!

De oudejaars acties zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij eenmalig de mogelijkheid geboden wordt om nog te profiteren van de laatste 2022 prijzen.

Demo’s & noviteiten
Tijdens de beursdagen wordt alles uit de kast getrokken om de consument een geweldige dag te bezorgen. Er wordt gedemonstreerd met fornuizen, stoomovens, temperatuurgestuurde inductiekookplaten, spraakgestuurde stoomapparatuur, kokend-water-kranen, en zelfs kranen waar op commando cola of thee uit komt! Teveel om op te noemen! Naast de vele interessante productinnovaties die getoond worden is er ook gedacht aan leuke activiteiten die het beursachtige karakter extra onderstrepen, zoals trucagefotografie, een poffertjeskraam, een kunstgalerie en een live muzikale omlijsting!

Prijsvoordeel
Naast het voordeel van vele aanbiedingen tijdens de beursdagen, gelden tot en met 31 december de prijzen van 2022. Veel mensen laten zo in 2023 de keuken leveren tegen de oude prijs. Bij Paul Roescher, een bedrijf dat ruim 50 jaar bestaat, is dat bovendien altijd zonder aanbetaling! Een fijn stukje zekerheid. Om de al maar verdergaande inflatie een halt toe te roepen, biedt Roescher tijdens deze actiedagen een Prijs-Vast garantie aan. Ook wanneer het pas later in 2023 geleverd wordt, staat de prijs 100% vast.

Speciale introductie
Prijspakker voor de consument is de inductiekookplaat met afzuiger. Tijdens de beursdagen is dit apparaat wat normaal €3330 kost als stunt  verkrijgbaar voor slechts €1645,=

Welkom
In 2022 hebben wéér meer klanten geprofiteerd van de kwaliteit/prijs verhouding van Paul Roescher! Meer dan ooit, wordt de kwaliteitsformule met ‘lager in prijs dan waar ook’ prijzen gewaardeerd! Het overweldigende assortiment, de degelijke en betrokken bediening, de accurate service en de no-nonsense benadering zonder ‘gratis’ cadeautjes, sluit helemaal aan bij de huidige aandacht voor degelijk, duurzaam en recht door zee! Ook u bent van harte welkom op dit ‘oudejaars-Event. Voor inlichtingen kunt u bellen 0548-530350.

De beursdagen zijn van 22 t/m 24 en 27 t/m 31 december. Meer info: www.paulroescher.nl