12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:59

Overname MAXHAN werkkleding door Geelink IJzerwaren

HAAKSBERGEN – Na 20 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund zullen Martin ten Voorde en Han Sak per 1 september stoppen met MAXHAN werkkleding. Wij willen dan ook graag mededelen dat de heren van een welverdiend pensioen gaat genieten.

Zoektocht naar overnamepartner
In zijn zoektocht naar een goede overnamepartner heeft MAXHAN werkkleding met name goed gekeken naar dat de service die men gewend is van MAXHAN bedrijfskleding gecontinueerd gaat worden. Zo hecht MAXHAN o.a. veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en daarom vindt MAXHAN het erg belangrijk deze service voor te kunnen zetten in de overname. Ze hebben een weloverwogen keuze gemaakt en ze hebben er alle vertrouwen in dat “Geelink Haaksbergen” deze service kan gaan bieden. Al sinds jaar en dag leveren ze gereedschappen en ijzerwaren aan de bouw en industrie, landbouw en tuinbouw. Vanuit de technische groothandel aan de Eibergsestraat werd de levering van kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen een steeds belangrijkere tak binnen het bedrijf. Tijdens de recente verbouwing was binnen Geelink al besloten een grote bedrijfskleding shop in te richten. Vooral het bedrukken en borduren in eigen huis wordt als een meerwaarde gezien.

Overname
Door deze overname blijft er in Haaksbergen een specialist in bedrijfskleding. In de combinatie met het ruime assortiment van de technische groothandel, is Geelink voor veel bedrijven en particulieren het juiste adres. De overname zal verder geen merkbare veranderingen met zich mee brengen, alleen een nog breder assortiment zal er aangeboden worden waardoor we de klant een ruime keuze aan werkkleding kunnen bieden. Voor alle PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en het personaliseren van werkkleding staan we voor u klaar. In de komende tijd zullen wij “Geelink Haaksbergen” er alles aan doen om de overgang zonder problemen te laten verlopen. Wij houden u dan ook graag op de hoogte en staan voor u klaar. Wij danken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en wees alvast van harte welkom!