11 mrt - 14:10 Haaksbergen - aangepast om 14:12

Parlijn levert zorg op  maat onder één dak

Open dag bij aanbieder thuiszorg en dagbesteding

EIBERGEN – Parlijn bestaat vijftien jaar. Op  zaterdag 18 maart is er een open dag tussen 10.00 en 15.00 uur, om belangstellenden te informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en het maatwerk dat daarbij geleverd wordt. 

“Parlijn heeft ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden en het geven van een zinvolle dag-invulling voor doelgroepen met uiteenlopende problematieken en/of afstand tot de arbeidsmarkt”, vertelt Lucel Bennink van Parlijn. Dit gebeurt bij de mensen thuis, op de dagbesteding of het werkbedrijf, zegt zij. “Of een combinatie van de mogelijkheden. Dat wordt bij Parlijn zo geregeld, door de korte lijnen en een snelle communicatie.”

Keuzevrijheid
Het hebben van een fijne dag-invulling is erg belangrijk. Cliënten hebben keuzevrijheid in een huiselijke en beschutte omgeving. 

Werkbedrijf
Het werkbedrijf is een onderdeel van de dagbesteding. Deelnemers met diverse achtergronden komen hier dagelijks voor een productieve dag-invulling. Wanneer het huishouden zwaar wordt, klussen in en om het huis of  tuinonderhoud, kan men bij Parlijn terecht voor ondersteuning tegen lage kosten. Voor persoonlijke begeleiding, dagbesteding en/ of huishoudelijke ondersteuning van Parlijn heeft men een indicatie nodig, zoals een WMO-indicatie via de gemeente of een CIZ-indicatie in het kader van de WLZ vanuit het zorgkantoor. Wie nog geen indicatie heeft maar wel belangstelling, kan contact opnemen, dan zorgt Parlijn voor de juiste doorverwijzingen. 18 maart staan de deuren open aan de Jukkertweg 6 in Eibergen. Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de open dag een kijkje te komen nemen, kan contact opnemen om een ander moment af te spreken, via tel. 0545-843489.            

www.parlijn.nl