28 sep - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 13:04

Pasar Malam Asia  komt weer naar Enschede

Dit wil je niet missen: 

ENSCHEDE – Indonesië is dichterbij dan je denkt! Selamat Datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia. Met meer dan 100 kramen en indrukwekkende decors is het event nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren. Daar wil je bij zijn van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2023 in Hangar 11 (Vliegveld Twenthe) Enschede!

Pasar Malam Asia is een begrip in Nederland en wordt traditiegetrouw al vele jaren georganiseerd in Twente. In 1978 begon het in Borne, in 1994 werd verhuisd naar Hengelo en sinds 2013 wordt de Pasar Malam georganiseerd in Enschede. Vorig jaar bezochten zo’n 11.000 mensen met veel plezier dit evenement. Kom je ook proeven en genieten van deze unieke beleving waar al je zintuigen worden geprikkeld?

Wat is er allemaal te doen?
Sfeervol shoppen over de grote Aziatische markt (meer dan 100 stands!), met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Kortom er is zoveel te proeven bij Pasar Malam Asia waar de tropische omgeving alles nog lekkerder doet smaken. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit o.a. Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren.

 Veel voor weinig? Het lijkt echt Indonesië!
Pasar Malam Asia moet voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar blijven. Daarom heeft de organisatie de entreeprijs ondanks alle stijgende kosten gewoon op € 8,50 gelaten, inclusief gratis parkeren en gebruik van de toiletten! Er is ook een 3-dagenkaart voor maar € 19,50. Standhouders hebben leuke aanbiedingen en je kan zelfs al snacken bij Pasar Malam Asia vanaf € 1,50 !

Proef, geniet en beleef!
Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Maak kennis met Azië, waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten en samensmelten in een tropische, bijna sprookjesachtige sfeer! Een geweldige ervaring die maar eens per jaar plaatsvindt en die je dus niet wilt missen. Zet 29 september tot en met 1 oktober 2023 dus snel in je agenda. Toegangstickets kunt u online kopen, alsook tijdens het evenement aan de deur. Tip: Door uw tickets online te kopen hoeft u niet in de kassa-rij te staan. Meld je even aan voor het event via Facebook en blijf op de hoogte. Zien we je in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe Enschede?

Kijk voor meer informatie op www.pasarmalamasia.nl