03 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:34

Persoonlijk Kampioenschap Biljarten 2019

HAAKSBERGEN – Meer dan negentig deelnemers troffen elkaar in de eerste ronde in november om het Persoonlijk Kampioenschap Biljarten 2019 van de gemeente Haaksbergen.

Dit evenement, een initiatief van de Gemeente Haaksbergen staat open voor dames en heren van 55 jaar of ouder, woonachtig in de gemeente en wordt georganiseerd door het Seniorenbiljart Haaksbergen. De leiding was in handen van Marinus Ros en Johan Wijlens. Na de kwartfinales, gespeeld in januari j.l.plaatsten zich B. Wevers (BC de Veldmaat), J. Middelhuis (BC ’t Stuupke), H. Ooink, B. te Lintelo en W. Spoor  (BC ’t Saalmerink) en J. Ros, J. Zum Grotenhof en R. van der Velde (bc de Hoeve) voor de finale op 25 en 28 maart j.l. in “de Oude Molen” aan de Fazantstraat.

Na het spelen van de finalewedstrijden mocht de wethouder van sport Jan-Herman Scholten de Wisseltrofee uitreiken aan de winnaar Johan Middelhuis. Als 2 eindigde  Wim Spoor, 3 Jos  Ros, 4 Bernhard te Lintelo, 5 Jos Zum Grotenhof, 6  Herman Ooink,  7 Ben Wevers en 8 Rint  v.d. Velde. De Wim Roetenbergbokaal voor het hoogst gespeelde moyenne ging naar Wim Spoor.