26 okt - 10:01 Haaksbergen - aangepast om 10:01

Politie berichten Haaksbergen week 42/43

DINSDAG 19 oktober 2021
Kreeg de politie de melding dat iemand onwel was op de N18. Bleek te gaan om een 28 jarige man uit Neede, deze was niet aanspreekbaar maar had wel ademhaling. Met een ambulance werd hij vervoerd naar het MST te Enschede.

WOENSDAG 20 oktober 2021
Vond er een conflict plaats tussen buurtbewoners aan de Paulus Potterstraat, dit in verband met het afsteken van vuurwerk.

DONDERDAG 21 oktober 2021
Bleek dat er was ingebroken in een auto aan de Pastoor Wienholtsstraat.

VRIJDAG 22 oktober 2021
Wilde op de Hengelosestraat een 18 jarige man uit Enschede niet een mondkapje dragen in de bus. Hierop weigerde de buschauffeur verder te rijden. Toen de politie ter plaatse kwam, gaf de 18 jarige aan dat hij niet gehoord had dat hij een mondkapje moest dragen. Dit ivm het feit dat hij oordopjes in had gehad. De politie deelde hem mede dat hij zijn reis kon vervolgen door te gaan lopen of de volgende bus te pakken.

Melding van een verdachte situatie aan de Zendvelderweg. Zouden twee buitenlands uitziende mannen rondom de woning lopen van meldster. Dit werd gezien op de camera’s terwijl meldster in het buitenland was. Ter plaatse stond er een Duits gekentekend voertuig voor de woning. De zoon des huizes was inmiddels wakker en gaf aan dat men iets aan de energievoorziening zou doen. Maar dat de meldster, zijn moeder, hier niet van op de hoogte was.

ZATERDAG 23 oktober 2021
Vond er en verkeerscontrole plaats op de N18. Een 48 jarige bestuurder uit Haaksbergen reed daar 138 km/u, alwaar 100 km/u is toegestaan. De adem van de 48 jarige bestuurder rook ook nog eens naar een alcohol. Na een blaastest blies de 48 jarige 235 ug/l. De nodige pv’s werden opgemaakt.

ZONDAG 24 oktober 2021
Kreeg de politie meerdere meldingen in de nachtelijke uren van geluidsoverlast. Deze vonden oa plaats aan de Merelstraat, Wagnerstraat en Beekweg.

Kwam een 76 jarige vrouw uit Haaksbergen met haar fiets ten val op de Zeedijk. Met hoofdletsel werd zij vervoerd naar het MST.

MAANDAG 25 oktober 2021
Werd een 34 jarige man uit Haaksbergen op last van de officier van justitie aangehouden als verdacht van openlijke geweldpleging op 28 augustus 2021 tijdens de wedstrijd Cambuur-Fc Twente. Na verhoor werd de 34 jarige weer in vrijheid gesteld.

Vond er een mishandeling plaats in de Beethovenstraat. Een 31 jarige man uit Haaksbergen werd hiervoor aangehouden en ingesloten in het arrestantencentrum te Borne.

Bron: Politie Haaksbergen