14 okt - 14:53 Haaksbergen - aangepast om 14:53

Politie berichten week 41

Op donderdag 10 oktober vond er een doorrijding plaats op de Dr Prinsstraat. De bestuurder reed door, maar het kenteken van zijn auto werd genoteerd. Door de politie werd een tijdje later het voertuig al rijdend aangetroffen. De 29 jarige bestuurder ontkende dat hij bij de aanrijding betrokken was geweest. Door de politie zal een nader onderzoek worden ingesteld.

Op donderdag 10 oktober viel op de Blankenburgerstraat een 82 jarige vrouw uit Haaksbergen van haar elektrische fiets. De 82 jarige werd ter controle in een ambulance vervoerd naar het MST te Enschede .

Op donderdag 10 oktober kreeg de politie de melding dat op de Ferdinand Bolstraat een vrachtwagenchauffeur onwel achter het stuur zat. De 47 jarige chauffeur uit Eibergen had daarvoor al schade veroorzaakt door tegen een geparkeerde auto aan te rijden op de Hondelink.
De 47 jarige werd ter controle in een ambulance vervoerd naar het MST te Enschede .

Op zondag 13 oktober vond er een aanrijding met letsel plaats op de kruising van de Hegebeekweg met de Berktepaalweg. Een 83 jarige fietser zag te laat een van rechts komende automobilist. De 83 jarige werd ter controle in een ambulance vervoerd naar het MST te Enschede .

Op zondag 13 oktober viel een 69 jarige vrouw van haar paard aan de Wennewickeweg in het Haaksbergerveen.
De 69 jarige werd ter controle in een ambulance vervoerd naar het MST te Enschede .

Op zondag 13 oktober werd een 47 jarige vrouw uit Haaksbergen aangehouden voor een winkeldiefstal aan de Stationsstraat te Haaksbergen. De 47 jarige werd overgebracht naar het arrestantencentrum te Borne. Na verhoor werd zij met een strafbeschikking heengezonden.