21 okt - 11:57 Haaksbergen - aangepast om 11:57

Politie berichten week 42

Op donderdag 17 oktober liep een 41 jarige man uit Haaksbergen, in tegenovergestelde richting van de entreepoortjes, met een volle boodschappentas de supermarkt uit aan de Stationsstraat. De 41 jarige werd aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex te Borne. De 41 jarige moest daar een nacht blijven en werd vervolgens na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Op vrijdag 18 oktober in de nachtelijke uren controleerde de politie de bestuurder van een personenauto aan ’t  Kempke. De 24 jarige bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en kreeg hier een bekeuring voor.

Op zaterdag 19 oktober werd er aangifte gedaan van diefstal van een fiets aan de Hondelink.

Op zondag 20 oktober kreeg de politie de melding dat een persoon dronken op straat zou liggen aan de Raaweg. De politie trof een 24 jarige man uit Haaksbergen op straat aan, die lag te slapen en moest rillen van de kou. De 24 jarige bleek teveel alcohol genuttigd te hebben bij Fc Twente. Zijn vader werd in kennis gesteld, die zijn 24 jarige zoon vervolgens kwam ophalen. Een bekeuring voor openbare dronkenschap werd opgemaakt.

Erik Teesink
Wijkagent Haaksbergen (Buurse, De Veldmaat, Stepelo)
Politie  | Oost-Nederland| Twente | Haaksbergen