08:51 Haaksbergen - aangepast om 08:51

Politieberichten Haaksbergen week 26/27

DINSDAG 29 JUNI 2021
Werd er aangifte gedaan van een doorrijding.  Tussen 08.30 uur en 11.00 uur zou een geparkeerd staande grijze Volkswagen Golf aangereden zijn aan de Hengelosestraat en dan ter hoogte van perceel nr 1. De veroorzaker reed door zonder op enige wijze zijn identiteit bekend te maken

WOENSDAG 30 JUNI 2021
Kreeg een 36 jarige via Whatsapp het volgende bericht; “Hey mam, ik ben mijn telefoon kwijtgeraakt en dit is mijn nieuwe nummer. Jij kan dit nummer van mij opslaan”. Op deze wijze probeerden de daders het vertrouwen te winnen, zodat ze later een betalingsverzoek doen. De 36 jarige trapte er niet in.

Zag de politie vanaf de Goorsestraat een behoorlijke donkergrijze rookpluim. Na onderzoek bleek het te gaan om het verbranden van afval in een achtertuin met metershoge vlammen. De 70 jarige bewoner gaf aan dat het verbranden erger geworden was, dan dat hij gedacht had. Bij het horen of brandweer al dan niet nodig was, gaf hij aan dat dit niet nodig was en het geen gemeenschapsgeld hoefde te kosten. Hierop heeft de 70 jarige het vuur uit elkaar getrokken en uiteindelijk met een tuinslang geblust. Wel kreeg hij een bekeuring van 400 euro.

DONDERDAG 1 JULI 2021
Blijken er glazenwassers in Haaksbergen actief te zijn, die zonder opdracht ramen beginnen te lappen. Om vervolgens een kaartje achter te laten met de mededeling, dat men in de loop van de week komt voor de betaling. Glazenwassers zijn intimiderend. Indien men niet wil betalen en er ontstaan problemen, dan kan de politie in kennis worden gesteld.

VRIJDAG 2 JULI 2021
Sloeg een 50 jarige uit Haaksbergen met haar mountainbike op de Broekheurnerweg over de kop door een uitstekende boomwortel. Ter controle werd de 50 jarige met de ambulance overgebracht naar het MST.

ZATERDAG 3 JULI 2021
Kreeg de politie melding van geluidsoverlast aan de Prins Bernhardstraat. De 23 jarige bezoekster kreeg de waarschuwing, dat bij een volgende keer er een boete zou worden uitgedeeld.

ZONDAG 4 JULI 2021
Bleek dat er was ingebroken bij een pand aan de Jhr. Von Heydenstraat. Een bewakingscamera werd weggenomen.

MAANDAG 5 JULI 2021
Vond er een conflict plaats aan de Pastoor Wienholtstraat. Hierbij raakte een 39 jarige man uit het Duitse Bochum gewond en werd een 43 jarige man uit Haaksbergen aangehouden voor mishandeling.

Bron: Politie Haaksbergen