13:25 Haaksbergen - aangepast om 13:25

Politieberichten Haaksbergen week 36/37

DINSDAG 7 september 2021
Kreeg de politie de melding van een ongeval met letsel aan de Geukerdijk. Bleek dat een 78 jarige man uit Enschede van zijn fiets was gevallen. Met een ambulance werd hij vervoerd naar het MST.

Deed een 58 jarige man uit Rotterdam aangifte van diefstal van twee brillen. De 58 jarige verklaarde dat hij met zijn motor bij de Jumbo supermarkt te Haaksbergen stond. Daarbij werd hij afgeleid door iemand die zijn motor stond te bewonderen. Vervolgens heeft iemand anders zijn bril en zonnebril op sterkte ontvreemd.

WOENSDAG 8 september 2021
Vond er een verkeersconflict plaats op de Eibergsestraat, waarbij een 44 jarige inwoner uit Haaksbergen in zijn gezicht werd gespuugd.

Werd een 21 jarige man uit Enschede zwaar mishandeld in een bushokje aan de Enschedesestraat. Door een getuige werden foto’s gemaakt van de daders. Door de politie zal nader onderzoek worden gedaan naar deze daders.

Kreeg de politie de melding dat op de Molenstraat een persoon van de fiets was gevallen en niet meer aanspreekbaar was. Bleek te gaan om een 56 jarige man uit Haaksbergen die zwaar onder invloed van alcohol was. Meteen ambulance werd hij vervoerd naar het MST. De 56 jarige kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.

DONDERDAG 9 september 2021
Werd door een getuige in de avonduren een drugsdeal gezien aan de Adriaen Brouwerstraat. Door de politie werd niemand meer aangetroffen.

VRIJDAG 10 september 2021
Werd een 12 jarig meisje uit Haaksbergen betrapt, die een diefstal pleegde in een winkel aan de  Molenstraat. Haar moeder werd in kennis gesteld, die haar dochter kwam ophalen. Er volgde een reprimandegesprek met de politie. En de 12 jarige gaat samen met haar moeder deze week haar excuses aanbieden bij de eigenaar van de winkel.

ZATERDAG 11 september 2021
Kreeg de politie geen enkele melding in de gemeente Haaksbergen.

ZONDAG 12 september 2021
Kreeg de politie meerdere meldingen van overlast van geluid of jongeren.  Deze vonden oa plaats aan de Spoorstraat, Molenstraat, Sterrebosstraat en Verdistraat

Liep een 27 jarige verwarde man uit Algerije, zonder vaste woon of verblijfplaats door het centrum van Haaksbergen.  De man gaf aan dat hij geen moslim was. Maar bij zijn vriend Jezus woont. Trots op zichzelf was en zingend en dansend alleen op reis was in het leven.  De man veroorzaakte geen overlast ,pleegde geen strafbare feiten en kon zijn weg verder vervolgen

Werd op de Binnenveldweg een 39 jarige man uit Hengelo aangehouden, die onder invloed van alcohol met zijn auto een gashuisje omver had gereden. De 39 jarige blies aan de politiepost 760 ug/l, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

MAANDAG 13 september 2021
Werd aan de Dr Prinsstraat de portierruit van een taxibus ingeslagen en geld werd weggenomen dat in de armsteun lag.

Bron: Politie Haaksbergen