09:05 Haaksbergen - aangepast om 09:05

Politieberichten Haaksbergen week 41/42

Vrijdag 14 oktober 2022
Kreeg de politie om 00.22 uur het verzoek om naar de Klaproos te gaan. Aldaar zou een persoon in een woning van de trap zijn gevallen en deze had daarbij ernstig letsel opgelopen. Toen de politie ter plaatse kwam, lag de 73 jarige bewoner al in de ambulance. Deze werd met onbekend gebleven letsel  vervoerd naar het MST te Enschede.

Melding om 09.52 uur dat een 14 jarig meisje van haar fiets was gevallen op de Buurserstraat. Met onbekend gebleven letsel is de 14 jarige in een ambulance vervoerd naar het MST te Enschede.

Om 11.38 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw onwel was geworden aan de Leemdijk. Na onderzocht te zijn door het ambulancepersoneel is de 76 jarige door hen thuis gebracht.

Zaterdag 15 oktober 2022
Melding om 23.13 uur van geluidsoverlast bij een sportvereniging aan de Scholtenhagenweg. Door de politie werd geen overlast geconstateerd.

Melding om 00.35 uur van geluidsoverlast bij een sportvereniging aan de Kolenbranderweg. Na contact te hebben gehad met de politie werd de muziek uitgezet.

Zondag 16 oktober 2022
Kreeg de politie om 13.12 uur de melding om te gaan naar een restaurant aan de Broekheurnerweg. Men had daar vaker last van ganzen, maar nu zou er een gans uit een doos losgelaten zijn op het terras. De politie heeft contact gehad met degene die de gans had losgelaten. Deze gaf aan dat er al een tijdje een gans onder zijn carport liep, deze veroorzaakte overlast en werd niet opgehaald door de dierenambulance. De man wist dat er bij het restaurant ook een gans liep en het leek hem de juiste oplossing om de ganzen te herenigen. Bij het restaurant veroorzaakte de gans ook overlast en is deze uiteindelijk toch opgehaald met een dierenambulance.

Maandag 17 oktober 2022
Melding aan de Tolstraat om 23.45 uur dat personen met rugzakken en zaklampen zouden lopen en dat men uit de bosjes zou komen. Op de Westsingel trof de politie een groepje jongens van een jaar of 12-15 jaar aan. Bleek te gaan om een groepje jongens uit Amsterdam die een nachtwandeling aan het maken waren. Men verbleef bij een  kampeerboerderij in Haaksbergen.

Zag de politie om 16.12 uur over de Broekheurnerweg een opvallend Amerikaans voertuig rijden die aan de voorzijde geen kentekenplaat had. Ook bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De auto werd door de politie inbeslag genomen en de bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

Dinsdag 18 oktober 2022
Werd tussen 15.30 uur en 16.00 uur  een zwarte Gazelle Esprit damesfiets gestolen. De fiets stond naast het bushokje aan de Eibergsestraat, aan de kant van de Lansinkstraat.

Werd er aangifte gedaan van een doorrijding aan de Spanbeddestraat. De  ronding van een tuinmuur werd er volledig uitgereden., waarbij de  onderste laag volledig werd ontzet. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Woensdag 19 oktober 2022
Vond er een mishandeling plaats in een horecagelegenheid aan de Markt. Door de politie is een aangifte opgenomen en een nader onderzoek zal ingesteld worden.

Donderdag 20 oktober 2022
Zag de politie omstreeks 20.00 uur een auto driftend over de rotonde Hengelosestraat / Noordsingel gaan. De 21 jarige bestuurder werd gecontroleerd en kreeg een waarschuwing van de politie.

Bron: Politie Haaksbergen