08:42 Haaksbergen - aangepast om 08:42

Politieberichten Haaksbergen week 48/49

Vrijdag 2 december
’s Ochtens kregen wij een melding van een auto die slingerend over de Wiedenbroeksingel zou rijden. De getuige bleef achter de auto rijden en vermoedde dat de man onwel was geworden. Uiteindelijk stopte de auto voor een woning, naar later bleek zijn woning. De man klaagde over een enorme hoofdpijn. De man werd onderzocht door het personeel van de ambulance. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Zaterdag 3 december
Een automobilist uit Coevorden reed op de N18, nabij de Voordtweg  op wegafzetting materiaal. De automobilist had het te laat in de gaten. Vermoedelijk is het door twee jongens op twee bromfietsen op de weg gegooid. De jongens waren weggereden naar Haaksbergen. Delen van het materiaal zaten vast in de bumper en grille van de auto. Dit had ook anders kunnen aflopen.

Zondag 4 december
Van zaterdag op zondag kregen we een melding van geluidsoverlast vanuit een flat aan de Ferdinand Bolstraat. Toen de collega’s uit de auto stapten, stopte het geluid. Het was te weinig voor een proces-verbaal. De bewoner is echter wel van de klacht op de hoogte gebracht en gewaarschuwd.

Maandag 5 december
Van zondag op maandag kregen we een melding van geluidsoverlast vanuit een woning aan De Koamscher. Het was echter al weer rustig toen wij kwamen. De bewoner was al een keer gewaarschuwd door de woningcorporatie. De wijkbeheerder van Domijn gaat opnieuw bij hem aan de deur.

Dinsdag 6 december
Op de Spoorstraat zou een man bewegingsloos liggen. Met prio 1 gingen de collega’s ter plaatse. De man bleek echter te veel te hebben gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Woensdag 7 december
Aan de Hofweg in het buitengebied werd een ree aangereden. Deze overleefde de aanrijding niet.

Donderdag 8 december
Melding van een bedrijfsongeval bij een bedrijf aan de Industriestraat. Eenmaal ter plaatse was de ambulance er ook al. Een werknemer had met een pikker, soort elektrische steekwagen waar je op kan staan, gereden. Hij stapte van de pikker af terwijl deze nog niet stilstond. Met als gevolg dat de pikker van 1300 kg over zijn rechter voet reed. De man  is door de ambulance overgebracht naar het MST te Enschede voor verder onderzoek.

Een bewoner van de Spoelsterstraat stond raar te kijken toen er een koe bij haar in de achtertuin stond. De koe was aan de aandacht van het personeel van het slachthuis ontsnapt. Met behulp van omstanders en bouwhekken werd de koe naar het slachthuis gebracht. Ze kon haar lot niet ontlopen.

Aan de Braak in Haaksbergen werd een persoon aangehouden die nog 360 dagen moest zitten.

Over de hele week  hebben we meldingen gehad van aan  vuurwerk gerelateerd overlast.

Bron: Politie Haaksbergen