09:08 Haaksbergen - aangepast om 08:41

Politieberichten week 20

Op dinsdag 7 mei 2019 in de avonduren werd op de Eibergsestraat te Haaksbergen een  31 jarige man uit Zelhem aangehouden. De man had daarvoor met wisselende snelheid en op de verkeerde weghelft gereden en bleek onder invloed van drugs te zijn. De 31 jarige werd overgebracht naar het arrestantencentrum te Borne, waar een bloedafname plaatsvond. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

 Op dinsdag 8 mei 2019 vond er een aanrijding plaats op de Wiedenbroeksingel thv de Fazantstraat in Haaksbergen. Aldaar bleek dat een kat de weg was overgestoken. En dat de bestuurder van een personenauto een stuurcorrectie had toegepast om deze kat te ontwijken. Het gevolg was wel,  dat door het natte wegdek zijn auto tegen een lantaarnpaal terecht kwam. En dat de auto nu total loss is.

Op vrijdag 10 mei 2019 werd door de dierenpolitie aan de Adriaen Brouwerstraat te Haaksbergen geconstateerd dat dieren verwaarloosd werden.   Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Op zaterdag 11 mei 2019 omstreeks 18.00 uur kreeg de politie de melding dat drie kleine kinderen in het grensgebied in de buurt van De Haarmühle vermist zouden worden.  Tijdens het wandelen was men de kinderen van 5 en 6 jaar oud kwijtgeraakt. Ook door de Duitse politie werd gezocht in het natuurgebied. Een tijdje later bleek dat de kinderen weer gevonden waren.

Op zondag 12 mei 2019 om 04.00 uur kreeg de politie de melding dat een persoon op de nieuwe N18 zou fietsen. Op de Westerval te Enschede werd een 42 jarige man uit Enschede aangetroffen op zijn fiets. Een bekeuring werd uitgeschreven.