04 jun - 09:51 Haaksbergen - aangepast om 09:51

Politieberichten week 23

Op maandag 3 juni 2019 bleek dat er was ingebroken bij een bedrijf aan de Parallelweg te Haaksbergen. Een koperstelling werd leeggehaald. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Op vrijdag 31 mei 2019 kreeg de politie de melding, dat men aan de Olthuisweg te Haaksbergen een vreemde lucht rook. En dat men niet durfde te kijken, omdat men dacht dit een lijkengeur was. In de bosschages trof de politie een dode reebok aan in verre staat van ontbinding.

Op vrijdag 31 mei 2019 werd op de Goorsestraat een 23 jarige man uit Goor aangehouden voor mishandeling van een verkeersregelaar. De 23 jarige werd overgebracht naar het arrestantencentrum te Borne en in de loop van de dag gehoord. Na het verhoor werd hij met een dagvaarding heengezonden.

Op donderdag 30 mei 2019 vond er een winkeldiefstal plaats bij een supermarkt aan de Stationsstraat te Haaksbergen. Een 34 jarige man uit Haaksbergen werd hiervoor aangesproken door de beveiliging, maar hij nam vervolgens snel de benen. Hij stapte in een auto en ging er vandoor. Aan de hand van het kenteken kon de politie achterhalen wie de winkeldiefstal had gepleegd. De 34 jarige werd later alsnog gehoord over de diefstal en een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Op donderdag 30 mei 2019, en dan in de nachtelijke uren, kreeg de politie de melding dat een auto werd vernield aan de Cornelis Trooststraat te Haaksbergen. Ter plaatse gekomen bleken de daders al gevlogen te zijn. Deze hadden echter in de loop van de dag toch spijt gekregen van hun daad. En hebben zich gemeld bij de eigenaar van de auto en ze zouden de schade regelen.